SE LIVET UDEFRA GENNEM NYE BRILLER

“Har du nogensinde overvejet at træde et skridt ud fra dit liv? Prøvet at anskue det udefra? Hvad ville du se? Lever du det liv, du ønsker at leve? Lever du et liv, som du også ønsker at leve næste år? Rummer livet de ting som har betydning for dig, det der har værdi for dig? Har du det i dit liv som du ønsker det skal indeholde? Er dit liv den fortælling du har lyst til at læse for din børn eller børnebørn? Hvilken slags briller har du på, når du anskuer dit liv? Ville du ønske, at du kunne skifte brillerne ud?

Jeg tror, at det er sundt at stoppe op en gang imellem, bare for at anskue vores liv udefra. Er alt som det skal være? Måske skal der et par enkelt små ændringer til, eller er det de store ændringer der skal til.

Rent hjerneforskningssmæssigt har det vist sig, at vi som mennesker har en tendens til at tænke i de samme baner. Dette forstærkes yderligt når vores stress niveau er forhøjet, eller vi er under pres. Vi vil som mennesker helt naturlig, oftest selv prøve at løse vores problemer, hvilket også nogle gange lader sig gøre. Problemet er, hvis vi ret hurtig ryger tilbage i de gamle mønstre, hvilket ofte sker, da disse gamle mønstre ligger som store motorvejsbaner oppe i vores hjerne. Her kan det være gavnligt at få hjælp af en terapeut, der via samtaleteknik kan få dig i nogle andre tankebaner, og give dig værktøjerne til at tænke anderledes, og dermed se de mulige andre løsninger som livet kan give. Den essentielle løsning kan derfor ofte være, at få en fagperson til at hjælpe med at navigere rundt i vores system, da vi ellers selv vil lade os navigere af vores følelser, hvilket ikke altid er lige hensigtsmæssigt, da vores følelser kan være omskiftelige.

Det at anskue livet udefra og tjekke det efter i ”sømmene”, vil ofte give klarhed og synlighed, og dermed også skabe ro og lettelse.

 

 

Hannah Dall Lyhne

Hannah Dall Lyhne

Kontakt mig allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om psykoterapi, eller hvis du mener, at jeg kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig på ☏ 93 80 62 64 eller ✉ info@house-of-mind.dk.

Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har brug for. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

SKRIV TIL MIG HER

Kontakt info

House of Mind
Søvej 4
6740 Bramming
__________

✉ info@house-of-mind.dk
9380 6264
CVR: 35553207

Info

Mine værdier

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

© 2021 | House of Mind | All Rights Reserved