Referencer

“Hvordan beskrives healing af sjælen hos House of Mind, når ord nærmest ikke er nok…Jeg fandt House of Mind på FB, hvor jeg skulle have hypnose som udgangspunkt mod angst og stress. Det endte dog ud med samtale og jeg fandt hurtigt ud af, at her var en dygtig pyskoterapeut…så startede min åbenbaring og jeg har nu gået hos House of Mind i ca. 3 mdr…og slipper dem ikke. Jeg har arbejdet inden for psykiatri i mange år, hvilket blev kommenteret med. “Helle du har stor indsigt i dig selv og siger altid de rigtige ting, hvis jeg skal kunne rykke dig, bliver jeg nødt til at være meget direkte og til tider provokerende”. Dette var ordene og nu parkerer jeg min faglighed udenfor døren og er bare mig med alt mit…Hannah bruger mange forskellige metoder i sin terapi. Hun er kreativ, nærværende og enorm stærk i sin faglighed. Når jeg forlader Hannah, er jeg altid lettet og et skridt videre i min udvikling og bedring. Jeg kan ikke sige nok tak og er dybt taknemmelig for, at jeg er kommet så langt med mig selv. Ud fra det læste, kan I nok regne ud, at jeg vil anbefale Hannah med 1000 stjerner…”

Helle Purup

“1 at der tages udgangspunkt i en selv, og at det er primært en selv der skal ville det. Jeg har været meget tilfreds, med det jeg har oplevet. Så vil gerne sige 1000 tak.”

Karen Kristoffersen

“Det var det bedste valg jeg nogensinde tog, og det var at tage til House of Mind og få hjælp til min eksamens angst. Så hvis du har samme problem kan jeg klart anbefale at finde hjælp her.”

Line Lyngsø

“House of Mind var en stor hjælp til min eksamens angst. De hjalp mig med at få bearbejdet de ting som blokerede. House of Mind hjalp med at få livet og hverdagen på ret kurs. De fik mig f.eks. til at forstå, at der er en årsag til at bakspejlet er mindre end forruden. Kan klart anbefales.”

Karsten Grønning

Kontakt info

House of Mind
Søvej 4
6740 Bramming
__________

✉ info@house-of-mind.dk
9380 6264
CVR: 35553207

Info

Mine værdier

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

© 2021 | House of Mind | All Rights Reserved