Psykoterapi

PSYKOTERAPI - I dit tempo

Her hos House of Mind brænder vi naturligvis for at øge trivslen blandt borgere fra Varde, Esbjerg og Bramming omegn. Én af de terapiformer, som vi oplever har rigtig stor effekt, er psykoterapi. Psykoterapi er en anerkendt form for samtaleterapi, hvor det første skridt er at identificere dine symptomers bagvedliggende og uhensigtsmæssige mekanismer, mønstre og dynamikker. Når vi sammen har identificeret disse, handler det om at ændre dem gennem fx konkrete værktøjer og løbende samtaler – alt sammen i dit tempo, selvfølgelig.

Starten på løsningen

Psykoterapi er ikke bare psykoterapi. Med andre ord, har terapiformen forskellige grene, ligesom den enkelte psykoterapeut har sine egne ekspertområder. Derudover er alle mennesker som bekendt forskellige, så der er naturligvis mange faktorer på spil, når snakken falder på psykoterapi. Ligesom med alle andre terapiformer, er psykoterapi langt hen ad vejen også et spørgsmål om, om du trives og føler dig tryg i relationen til din terapeut. Vi har mange års erfaring med psykoterapi, og igennem årene har vi mødt et hav af forskellige mennesker med vidt forskellige problemer og behov. Alle har de været deres egne, men fællesnævneren er naturligvis, at psykoterapi har været starten på løsningen.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om psykoterapi, eller hvis du mener, at vi kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 40 74 89 75 eller e-mail info@house-of-mind.dk. Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har brug for. Vi glæder os til at høre fra dig
Hvis du mistrives i dit liv, kan terapi hjælpe dig med at finde ud af, hvad det handler om - og hvad du kan gøre. Du kan føle dig trist, opleve at du udfordres i de relationer som du indgår i (såvel private som arbejdsrelateret), have en følelse af ikke være på rette sted i dit liv - det kan også være en længsel efter noget, som måske er uklart for dig. Ofte vil vi have en diffus oplevelse af ikke at trives, som det kan være svært at sætte ord på og forklare for såvel os selv som andre. Terapi kan hjælpe dig med at finde ud af mere om dig selv, og hvad den manglende trivsel eller længsel handler om. Psykoterapi kan bl.a. hjælpe dig videre,  hvis du evt. har oplevet et af følgende:
  • Skilsmisse
  • Jalousi
  • Social angst
  • Stress
  • Lavt selvværd
  • Præstationsangst
  • Panikangst
  • Generaliseret angst
  • Sorg
  • Depression
FIND OS
ADRESSE:

Slugten 11    6800 Varde Tlf. 40 74 89 75

info@house-of-mind.dk

Du kan betale med: