Hannah Dall Lyhne

Hannah Dall Lyhne 

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Mine værdier

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme.
Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

Hvem er jeg?

Den største del af min liv har jeg boet i det vestjyske.
Mit barndomshjem var meget trygt og kærligt. Jeg har lært, at jeg skulle yde før jeg kunne nyde. Jeg lærte at det var vigtigt at kunne stå på egen ben, at kæmpe for min ret, samt at have en mening om tingene. Empati og medmenneskelighed, er derfor en vigtig del af mig.
Arbejder også hos Exitcirklen i Esbjerg, hvor jeg yder hjælp til ofre for psykisk vold.
Jeg holder foredrag på Ordblindeforeningens sommercamp. Bl.a. om hvordan, man som forælder kan booste sit barns selvværd.

Hvad kan jeg tilbyde

En periode med fysiske, psykiske og mentale udfordringer, medførte at jeg havde mit liv til revision. Jeg blev nysgerrig på hvem jeg var, hvad jeg ønskede af mit liv, og hvad der var mine værdier og drømme. Hvordan kunne jeg få et “bedre jeg”, i tråd med den jeg virkelig “er”. Fandt ud af hvor vigtig det er at lytte til sig selv og tilgodese sine egne behov, at stole på sin egen intuition. Det har indtil nu givet mig et smukt, lyst, kærligt og positivt liv.

Alt dette gjorde at jeg valgte at forfølge en gammel drøm om at læse psykoterapi.
Jeg havde et stort ønske om at starte mit eget, hvor jeg kunne bibringe andre mennesker værktøj,
motivation og mod til at arbejde med sig selv.

Jeg tror på, at det aldrig er for sent at kigge på vores liv, at turde tage de udfordringer op vi måtte have på vores vej, og have modet til forandring og hermed få en udvikling i vores liv.

Mine uddannelser

Jeg har taget den 4 årige NLP-psykoterapeut, samt hypnoterapeut og supervisor uddannelse hos Dansk NLP Institut – Aarhus. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvor kun psykoterapeuter med den godkendte 4-årige uddannelse, kan blive optaget som medlem.

Jeg er uddannet NADA-behandler hos NADA-Danmark ApS

Kontakt info

House of Mind
Søvej 4
6740 Bramming
__________

✉ info@house-of-mind.dk
9380 6264
CVR: 35553207

Mine værdier

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

© 2023 | House of Mind | All Rights Reserved