KRONISK SYG OG HVAD SÅ?

Jeg var selv en ung kvinde på 29 år med 2 små børn og et godt job, som jeg var rigtig glad for, da kroppen pludselig begyndte at gøre ondt. Det startede med en dårlig nakke, som affødte nerveforstyrrelser i højre arm og senere lammelse. Efter 1½ år kom diagnosen: psoriasisgigt.

Hvad skulle der nu ske?

Et fordrag, hvor jeg fortæller om det pludseligt at blive syg, ikke at kunne klare de ganske almindelige gøremål i livet, at det fra den ene dag til den anden blev svært at løfte rollen som mor, kone, ven/veninde. Jeg kunne ikke længere dyrke mine fritidsinteresser, og mit elskede job som stedfortræder på en afdeling kunne jeg ikke længere varetage. Jeg røg ud af arbejdsmarkedet. Hvad skulle der nu ske? Hvordan håndterer man det at blive syg, at ens krop ikke fungerer, som den gjorde engang, at man pludselig bliver inaktiv pga. fysiske begrænsninger, de psykiske reaktioner samt smerter?

Hvem var jeg nu, hvad skulle jeg med mit liv?

Et foredrag, der også handler om en indre rejse, om at finde nye veje og om at få sig et godt og positivt liv.

Hannah Dall Lyhne

Hannah Dall Lyhne

Kontakt mig allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om psykoterapi, eller hvis du mener, at jeg kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig på ☏ 93 80 62 64 eller ✉ info@house-of-mind.dk.

Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har brug for. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

SKRIV TIL MIG HER

Kontakt info

House of Mind
Søvej 4
6740 Bramming
__________

✉ info@house-of-mind.dk
9380 6264
CVR: 35553207

Info

Mine værdier

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

© 2021 | House of Mind | All Rights Reserved